Populært produkt

Som en ledende produsent og leverandør av spesialtilpassede møbler i Kina, er det vår oppgave å hjelpe hver kunde med å velge form, størrelse og finish du trenger for å lage et skreddersydd møbel som du vil være stolt av å ha i mange år fremover.

Hvis du har plass, vil en innebygd garderobe alltid være en god idé.

1

Den innebygde garderoben kalles også totalgarderoben.Sammenlignet med den tradisjonelle garderoben har innebygde garderoben høyere plassutnyttelse og er integrert med hele veggen, som er harmonisk og vakker.Og fordi den er skreddersydd etter den faktiske situasjonen i rommet, kan den bedre møte de individuelle behovene til brukerne, så den har blitt den mest populære formen for garderobe de siste årene.

2 5

Den innebygde garderoben kan utformes i henhold til veggens høyde og størrelsen på rommet.Mens den forfølger mote og skjønnhet, legger den også vekt på praktisk.Å lage en innebygd garderobe i veggen utnytter veggen effektivt og utvider boarealet.

8 9

Utseendet til den innebygde garderoben kan skreddersys i henhold til den generelle interiørstilen og fargen, og integreres med dekorasjonseffekten til hele rommet.For eksempel bør fargen på garderobedøren passe med fargen på gulvet eller sengen.

13 14

Skapene inne i den innebygde garderoben kan fleksibelt kombineres etter behov.Er det mange familiemedlemmer kan en hel garderobe deles opp i flere skap av samme størrelse, og skapene inni kan utformes forskjellig etter familiens ulike behov.

19 20

Utformingen av den innebygde garderoben er veldig fleksibel, kundene kan tilpasse etter størrelsen på deres eget hjem.Skapets innvendige struktur kan kombineres etter faktiske behov, inkludert laminater, skuffer, beslagsspeil, gitterstativer, buksestativer, etc.

25

Men den innebygde garderoben har også sine mangler: utformingen av hjemmet kan ikke være detfri til å endre, og den kan ikke flyttes etter ønske;klesskapets størrelse og plass er begrenset.Installasjonsprosessen er vanskeligere.Når du installerer, vær oppmerksom på at overflaten av skapet ikke skal slites.

35

Utformingen av innebygde garderober har generelt en tendens til å reflektere arven til mote og trender.Det oftetaren moderne designstil, og bruker enkle linjer og vinkler for å matche de kunstneriske bearbeidingsmetodene, med fokus på kreativitet og personlige egenskaper.

40

Den innebygde garderoben er kunstig utformet, så den største fordelen er at den er fullt humanisert.Skreddersydde har ikke for mange begrensninger, mer i tråd med smaken til det moderne publikum.Panelene i den innebygde garderoben er mekaniserte, raske og nøyaktige, noe som er praktisk for storskala promotering.

47

Den innebygde garderoben er ikke bare en god hjelper for oppbevaring og organisering, men flater også ut det innvendige rommet, og kan matche hjemmeinnredningens egenart med tanke på stil, størrelse og form.

50

 


Innleggstid: Jan-04-2022

Sitat nå